Cara Menjadi Dropship Sabella

Assalamulaikum semua, ada orang tanya macam mana nak jadi dropship yer, ok sebelum tu Arif nak bagi tahu 3 perkara perlu ada untuk menjadi dropship. Untuk sesiapa yang belum tahu apa itu dropship, boleh baca penulisan Arif sebelum ini Tak Perlu Urus Stok, Penghantaran dan Modal” – Bisnes Apa Ini?

3 Perkara Perlu ada untuk Menjadi Dropship

  1. Mesti ada Handphone – Untuk menjadi Dropship Sabella Hp memainkan peranan yang sangat penting, kerana semua catalog, system banyak menggunakan hp dan handphone yang disarankan RAM 3G dan ke keatas, dan memori 35Gb ke atas. Ini bertujuan untuk mengelakkan hp anda lagging dan memori cepat penuh, sayang tau, customer masuk banyak tapi hp problem.
  2. Ada Semangat Untuk Belajar – Kebanyakkan dropship yang kami train yang boleh buat RM10,000 sebulan, mereka ini ada semangat untuk belajar walaupun usia dah nak masuk 50 tahun. So, semagat yang ni kita nak supaya alang-alang kita buat duit biarlah berkepok-kepok.
  3. Tidak Putus Asa – Apa-apa peniagaan pun mesti ada masalah. Kalau ada masalah dengan customer jangan sekali-kali berputus asa, apa perlu buat kita perlu tenang dan selesaikan masalah tersebut.

Arif juga nak share artikel sebelum ini, kawan Arif bejaya beli rumah dengan hanya membuat dropship sabella sahaja, boleh klik link ini Loan RM350,000 Lulus dengan Hanya Buat Dropship Sahaja

Untuk sahabat yang nak jadi dropship boleh klik link bawah untuk pendaftaran, buat masa ini free sahaja tau.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close