Saya ingin Jadi Dropship

Untuk rekod pada tahun 2019, Sabella telah membantu 3 orang wanita untuk capai 1 Juta yang pertama mereka dan sebagai menghargai komitmen yang telah ditunjukkan oleh mereka, Pihak Sabella telah berbesar hati untuk menaja 6 tiket umrah secara PERCUMA. Ikuti bingkisan kisah kejayaan Sabella yang di siarkan pada Buletin Utama TV3 baru baru ini.

Bagi peluang untuk kami BANTU anda di waktu sukar ni.

MCO lagi? Ramai yang kehilangan mata pencarian. Ramai yang tertekan dengan tahap kewangan. Ada pasangan BECERAI-BERAI sebab masalah kewangan. Ada jadi anak DERHAKA kepada ibu bapa disebabkan situasi tak menentu sekarang ni.

Takkan nak duduk termenung je kat rumah tak buat apa apa? Habiskan sisa gaji terakhir. Apa yang kita boleh buat dari rumah?
START ONLINE BUSINESS LAH!
Zaman sekarang semua orang beli melalui online, takkan kita tak nak manfaatkannya? Tak sedar diri lagi? Kena BERTINDAK untuk bangkit kembali!

Keistimewaan Dropship Sabella

  • Yuran biasa RM30. Tapi PERCUMA untuk 500 yang terawal.
  • Sabella menjual #bajutanpagosok nombor satu di Malaysia.
  • Komisyen yang lumayan berbanding jenama yang lain.
  • Berpeluang berniaga sambil berdakwah. Promosikan pakaian yang menutupi aurat.
  • Segala bahan promosi diberi melalui channel telegram kami untuk setiap dropship.
  • Mendapat keizinan menggunakan info, gambar, catalog dan sebagainya di Website, Facebook dan Instagram SABELLA untuk tujuan promosi.
  • Dropship yang berjaya mencapai sasaran jualan setiap bulan akan diberikan pelbagai insentif.
  • Dropship tidak perlu menyimpan stok, HQ yg akan menguruskan penghantaran.
  • Ada support group di FB &Telegram
  • Klik butang daftar

  • Ramai dah berjaya dengan Sabella dengan keizinanNYA. Ramai yang bermula dari ZERO hingga menjadi HERO. Menjadi kebanggaan keluarga dan kawan-kawan. Tiada jalan pintas untuk berjaya. “Man jadda wajada, wa man zara’a hasada, wa man yajtahid yanjah”

    Jangan harapkan bantuan kerajaan jer, kita kena bantu diri kita sendiri. Kita kena lakukan sesuatu untuk bantu ekonomi keluarga. Jika asyik bertangguh, sampai bila-bila pun tak jadi. FAST ACTION, FAST RESULT!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close